Πρόσκληση – Πρόγραμμα τακτικής ολομέλειας του Δικτύου στην Αθήνα (14 Ιουνίου 2014)

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι η ολομέλεια του Πανελλήνιου Δικτύου Φορέων Πρόληψης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Ιουνίου αντί 9 και 10 Μαΐου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Οι λόγοι της αναβολής είναι οι εξής:

  1. Στην τελευταία συνάντηση της Σ.Ε στις 11 Απριλίου, τα περισσότερα μέλη για σημαντικούς λόγους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει η απαραίτητη προεργασία και οργάνωση της ολομέλειας με τον τρόπο που θα θέλαμε. Κι αυτό γιατί πέραν από τα θέματα που είχαμε ορίσει στην τελευταία ολομέλεια, υπάρχουν και κάποια νέα δεδομένα από τη συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής του Δικτύου με την Εθνική Συντονίστρια για την Αντιμετώπιση  των Ναρκωτικών, κα Τέτα Παπουτσοπούλου που έγινε στις 31 Μαρτίου. Από τη συνάντηση προέκυψαν κάποιες προτάσεις οι οποίες θα ήταν καλό να απασχολήσουν την ολομέλεια εκτός των υπολοίπων θεμάτων και να αποφασίσουμε πως θα απαντήσουμε ως Δίκτυο. Όπως αντιλαμβάνεστε υπάρχει ανάγκη καθώς σε αυτή τη συνάντηση δεν ήταν όλα τα μέλη της ΣΕ να γίνει πρώτα μία ενημέρωση και αρχική προεργασία πριν τη συνάντηση της ολομέλειας.
  2. Παράλληλα ενημερωθήκαμε ότι το ΑΚΜΑ (Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου) διοργανώνει την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Μαΐου δύο εργαστήρια με εκπαιδεύτρια την παιδοψυχίατρο και συστημική θεραπεύτρια Ε. McAdam τα οποία απευθύνονται σε εκπαιδευόμενους και μέλη της Κοινότητας του. Κάποια από τα ενεργά μέλη του Δικτύου μας ζήτησαν να διαμορφώσουμε το πρόγραμμα της ολομέλειας έτσι ώστε να διευκολύνουμε τη συμμετοχή τους και στα δύο. Μάλιστα και από την πλευρά του ΑΚΜΑ μας ενημέρωσαν ότι το εργαστήρι της Παρασκευής μπορούν να το παρακολουθήσουν και μέλη του Δικτύου. Στη Συντονιστική Επιτροπή συζητήσαμε τη συγκεκριμένη πρόταση και καταλήξαμε ότι δεν μπορούμε να συνδυάσουμε τα δύο γεγονότα στην παρούσα φάση. Αφενός γιατί δεν υπάρχει το χρονικό περιθώριο συνδιοργάνωσης με το ΑΚΜΑ και προετοιμασίας ώστε να ενταχθεί ως εκπαιδευτικό μέρος της ολομέλειας και αφετέρου θα περιορίζονταν πάρα πολύ ο διαθέσιμος χρόνος (Παρασκευή απόγευμα) επεξεργασίας των θεμάτων που είχαμε αποφασίσει στην προηγούμενη ολομέλεια καθώς και όσων έχουν προκύψει. Επισυνάπτουμε όμως την πρόσκληση για το εργαστήρι και έντυπο προεγγραφής για όσα μέλη του Δικτύου ενδιαφέρονται να συμμετέχουν.

Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα, ελπίζοντας ότι αυτή η αλλαγή δεν θα δημιουργήσει σημαντικές δυσκολίες. Μετά τις 10 Μαΐου θα σας στείλουμε λεπτομέρειες για το τελικό πρόγραμμα της ολομέλειας. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή και πρόταση στην προσπάθειά μας να διοργανώσουμε μία συνάντηση που να είναι χρήσιμη και εποικοδομητική για όλους μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για τη Συντονιστική Επιτροπή
Η συντονίστρια -Γιάννα Ζορμπά

Τα μέλη
Αχιλλέας Ρούσσος
Αννέτα Τσελέντη
Νίκη Γεωργαλά
Αρχοντούλα Αλεξάκη
Νίκος Τσακμάκης
Γεράσιμος Ρεπάσος
Λάζαρος Σιάντσης

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s