Πρόσκληση τακτικής ολομέλειας του Δικτύου στη Σύρο (01-02 Νοεμβρίου 2014)

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ελπίζουμε να είχατε ένα ξεκούραστο καλοκαίρι και ευχόμαστε το ξεκίνημα της νέας  σχολικής χρονιάς να είναι γεμάτο έμπνευση και δημιουργική διάθεση. Η Συντονιστική Επιτροπή του Δικτύου θέλοντας να συμβάλει σε αυτή την κατεύθυνση και σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης «Θησέας» Κυκλάδων έχει προγραμματίσει την τακτική ολομέλεια το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 στη Σύρο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η ιδέα για πραγματοποίηση της ολομέλειας στη Σύρο προέκυψε έπειτα από την πρόταση του Κ.Π. Κυκλάδων για μία παρουσίαση του Πανελλήνιου Δικτύου Φορέων Πρόληψης στο Συνέδριο Πρόληψης με θέμα «Άνθρωπος και Υγεία» που διοργανώνουν εκείνο το διάστημα φορείς υγείας της Σύρου. Απώτερος στόχος είναι να λειτουργήσει η παρουσίαση της εμπειρία του Πανελλήνιου Δικτύου ως έμπνευση στο τοπικό Δίκτυο Φορέων Υγείας που έχουν συγκροτήσει. Έπειτα από επικοινωνία με τους διοργανωτές του Συνεδρίου και σχετική διερεύνηση καταλήξαμε ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί εκείνο το διάστημα και η ολομέλεια του Δικτύου σε συνδυασμό με το Συνέδριο.

Έτσι σας στέλνουμε κάποιες αρχικές πληροφορίες προκειμένου να προγραμματίσετε εγκαίρως τη συμμετοχή σας και το αμέσως επόμενο διάστημα θα λάβετε το ακριβές πρόγραμμα και περιεχόμενο της ολομέλειας. Στόχος είναι να καταφέρουμε με έναν ουσιαστικό και ξεκούραστο τρόπο να βάλουμε τις βάσεις για τη διοργάνωση της 10ης Πανελλήνιας Συνάντησης (επιλογή διοργανωτή φορέα, καθορισμός ημερομηνίας, ανάδειξη κεντρικού θέματος κ.ά), να ανταλλάξουμε εμπειρία από το έργο μας, να μοιραστούμε προβληματισμούς και να ανατροφοδοτηθούμε σε εκπαιδευτικό επίπεδο.

Προκειμένου να πετύχουμε τα παραπάνω όσοι φορείς ενδιαφέρονται να αναλάβουν τη διοργάνωση της 10ης Πανελλήνιας Συνάντησης υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να καταθέσουν σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου τους. Επίσης, θα θέλαμε να μας προτείνετε θέματα τα οποία θα είχατε ανάγκη να συζητήσουμε στην ολομέλεια και αφορούν το έργο μας (στην προηγούμενη ολομέλεια ανταλλάξαμε εμπειρίες και προτάσεις για το θέμα του σχολικού εκφοβισμού). Τέλος ελπίζουμε ότι η παρακολούθηση μέρους των εργασιών του Συνεδρίου και ειδικότερα του στρογγυλού τραπεζιού με θέμα «Δικτυώνομαι άρα υπάρχω» θα καλύψει την ανάγκη εκπαίδευσης.

Ενδεικτικό πρόγραμμα

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου

Άφιξη στη Σύρο

Σάββατο 1 Νοεμβρίου

10:00 – 13:30 Ολομέλεια

13:30-17:00 Μεσημεριανό διάλειμμα

17:00-20:30 Ολομέλεια

Κυριακή 2 Νοεμβρίου

Πρωί: Παρακολούθηση εργασιών του Συνεδρίου  και ειδικότερα του στρογγυλού τραπεζιού με θέμα «Δικτυώνομαι άρα υπάρχω». Για το ακριβές περιεχόμενο του στρογγυλού τραπεζιού θα ενημερωθείτε το αμέσως επόμενο διάστημα καθώς και για το υπόλοιπο πρόγραμμα του Συνεδρίου.

16:00 Αναχώρηση

Όσον αφορά τη μετακίνηση και διαμονή οι πληροφορίες που είμαστε σε θέση να δώσουμε αυτή τη στιγμή είναι:

Μετακίνηση: ακτοπλοϊκώς Πειραιάς-Σύρος με Blue Star Ferries  19:00-22:50, κόστος 30 ευρώ (απλό) συστήνουμε να κλείσετε οικονομική θέση καθώς στο συγκεκριμένο δρομολόγιο υπάρχει άνεση χώρου και δεν θα δυσκολευτείτε να καθίσετε. Επιπλέον αν κλείσετε εγκαίρως μπορεί να βρείτε και φθηνότερο εισιτήριο περίπου 22 ευρώ. Για την επιστροφή την Κυριακή υπάρχει δρομολόγιο 16:00 από Σύρο-Πειραιάς συστήνουμε αεροπορική θέση.

Διαμονή: το φθηνότερο ξενοδοχείο «Παλλάδιο» 35 ευρώ το μονόκλινο με πρωινό και 30 ευρώ χωρίς πρωινό, το δίκλινο 50 ευρώ με πρωινό και 40 ευρώ χωρίς πρωινό. Ξενοδοχείο «Ερμής» 45 ευρώ το μονόκλινο και 60 το δίκλινο. Τέλος για οικονομικότερη διαμονή υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης δωματίου όπου το κόστος κυμαίνεται από 20-30 ευρώ.

Παρακαλούμε να δηλώσετε μέχρι Παρασκευή 10 Οκτωβρίου τη συμμετοχή σας στη Γραμματεία του Πανελλήνιου Δικτύου, κα Αλεξάνδρα Μπουλούγαρη, τηλ. 2610 451790. Εφόσον γνωρίζουμε εγκαίρως τον αριθμό των συμμετεχόντων μπορούν από το Κ.Π. Κυκλάδων να διαπραγματευτούν με κάποιο ξενοδοχείο οικονομικότερη προσφορά.

Για πληροφορίες σχετικά με τη μετακίνηση και διαμονή σας μπορείτε να επικοινωνείτε και με το ΚΠ Κυκλάδων στη Σύρο. Η συντονιστική επιτροπή είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία:

Υπεύθυνη Γιάννα Ζορμπά τηλ. 2610 226948 και 2610 623290

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Η Συντονιστική Επιτροπή

Γιάννα Ζορμπά
Αχιλλέας Ρούσσος
Αννέτα Τσελέντη
Νίκη Γεωργαλά
Αρχοντούλα Αλεξάκη
Νίκος Τσακμάκης
Γεράσιμος Ρεπάσος
Λάζαρος Σιάντσης

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s