Πρόσκληση τακτικής ολομέλειας του Δικτύου στη Σιάτιστα Κοζάνης (08-09 Μαΐου 2015)

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της προσπάθειας του Δικτύου να ενισχύσει τη σύνδεση τόσο μεταξύ των φορέων-μελών του όσο και με την κάθε τοπική κοινότητα, αλλά και να δώσει την ευκαιρία συμμετοχής σε περισσότερους φορείς από όλη την Ελλάδα,  συνεχίζει το ταξίδι του με επόμενο προορισμό τη Σιάτιστα Κοζάνης.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 8 Μαΐου και ώρα 18:30-20:30 και το Σάββατο 9 Μαΐου και ώρα 10:00-15:00 πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Κοζάνης «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» η τακτική ολομέλεια του Δικτύου. Σας αποστέλλουμε βασικές πληροφορίες όσον αφορά τη μετακίνηση και διαμονή σας προκειμένου να προγραμματίσετε τη συμμετοχή σας και το αμέσως επόμενο διάστημα θα σας αποστείλουμε το ακριβές πρόγραμμα της ολομέλειας. Τα θέματα που προτείνουμε από την πλευρά της Συντονιστικής Επιτροπής είναι: 1ο Η εξέλιξη της διοργάνωσης της 10ης Πανελλήνιας Συνάντησης στα Γιάννενα και 2ο Διαμόρφωση προτάσεων για βελτιώσεις ή αλλαγές του πλαισίου λειτουργίας του Δικτύου ενόψει της έγκρισής του στην ολομέλεια της 10ης Πανελλήνιας Συνάντησης.

Προκειμένου να συνδιαμορφώσουμε το περιεχόμενο της τακτικής ολομέλειας περιμένουμε να μας στείλετε και τις δικές σας ανάγκες-προτάσεις για τα θέματα της συνάντησής μας.

Παρακαλούμε πολύ για την καλύτερη οργάνωση της συνάντησης να δηλώσετε τη συμμετοχής σας στη γραμματεία του Δικτύου μέχρι την Παρασκευή 17 Απριλίου, τηλ. 2610 451790, κα Αλεξάνδρα Μπουλούγαρη.

Επίσης με τη δήλωση συμμετοχής σας θα θέλαμε να γνωρίζουμε εάν πρόκειται να ταξιδέψετε αεροπορικώς για να οργανωθεί, εφόσον υπάρχει ανάγκη, μεταφορά με μικρό λεωφορείο από Θεσσαλονίκη, καθώς και αν θα διανυκτερεύσετε το Σάββατο στη Σιάτιστα για να διοργανωθούν και κάποιες επιπλέον δραστηριότητες. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τη διαμονή και μετακίνησή σας μπορείτε να απευθύνεστε στο Κέντρο Πρόληψης Κοζάνης (δείτε συνημμένη επιστολή).

Τέλος, με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε το θέμα της οικονομικής συμμετοχής του φορέα σας στο Δίκτυο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις οφειλές σας μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Δικτύου, υπενθυμίζουμε ότι η ετήσια οικονομική συμμετοχή είναι 100 ευρώ.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση.

Η Συντονιστική Επιτροπή του Πανελλήνιου Δικτύου Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης

Γιάννα Ζορμπά, Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Αχαΐας
Αννέτα Τσελέντη, Κέντρο Πρόληψης Ν. Κέρκυρας ΔΗΜΟΠ «Ν. Μώρος»
Αρχοντούλα Αλεξάκη, Κέντρο Πρόληψης Δ. Κηφισιάς «ΠΡΟΝΟΗ»
Αχιλλέας Ρούσσος, ΚΕ.Θ.Ε.Α. – Δίκτυο Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης
Γεράσιμος Ρεπάσος, Γραφείο Κοινωνικής Διακονίας Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας
Λάζαρος Σιάντσης, Κέντρο Πρόληψης Ν. Πέλλας «ΟΡΑΜΑ»
Νίκη Γεωργαλά, ΟΚΑΝΑ-Τμήμα Εφαρμογών Πρόληψης
Νίκος Τσακμάκης, Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Κοζάνης «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s