9ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο της EFTA: «Πρωταρχικό και Πρωτότυπο στην Οικογενειακή Θεραπεία και Συστημική Πρακτική»

Το 9ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο της EFTA θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας, στην Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου, 2016. Διοργανώνεται σε συνεργασία από την EFTA (European Family Therapy Association) και την ΕΘΟΣ (Ελληνική Ομοσπονδία Εταιρειών Συστημικής Θεραπείας και Θεραπείας Οικογένειας).

Η πρόθεσή μας είναι το Συνέδριο, μέσα από την προσέγγιση και τις διαδικασίες που αναπτύσσει και τη θεματολογία που επιλέγει, να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μελών της συστημικής και οικογενειακής θεραπευτικής κοινότητας και ευρύτερα του χώρου της ψυχικής υγείας και της πρόληψης, που έρχονται καθημερινά μέσα από τη δουλειά τους με τον άνθρωπο και τις ομάδες του, αντιμέτωποι με τις προκλήσεις της σημερινής κοινωνίας.

Ο τίτλος του Συνεδρίου είναι: «Πρωταρχικό και Πρωτότυπο στην Οικογενειακή Θεραπεία και Συστημική Πρακτική». Έχουν επιλεγεί τέσσερις έννοιες του Αριστοτέλη – Ήθος – Λόγος-Τέχνη-Πόλις – ως πυλώνες για την ανάπτυξη του προγράμματος, συμβαδίζοντας και με την ανακήρυξη του 2016 ως επετειακού έτους του Αριστοτέλη με αφορμή τα 2.400 χρόνια από τη γέννησή του.

Παρακαλούμε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα (www.efta2016athens.gr) για να ενημερωθείτε για το στόχο, τη δομή, τη θεματολογία, τη διαδικασία και τις ημερομηνίες υποβολής περιλήψεων και εγγραφής.

Τακτική ενημέρωση για το συνέδριο θα προωθείται μέσω ενημερωτικού Newsletter.

Προσκαλούμε την εγγραφή σας και την ενεργή συμμετοχή σας στο συνέδριο με την υποβολή πρότασης για τη δική σας επιστημονική συμβολή.

Καλωσορίζοντας την παρουσία σας στο Συνέδριο.

Οι Πρόεδροι του Συνεδρίου
Maria Borcsa, Πρόεδρος EFTA
Μίνα Πολέμη-Τοδούλου, Πρόεδρος ΕΘΟΣ

efta

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s