Επιστολή – Χρήσιμες πληροφορίες για την ολομέλεια σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΡΟΣ», Π.Ε. Σάμου ( 17- 18 Μαΐου 2024)

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας υπενθυμίζουμε ότι η επόμενη τακτική ολομέλεια του Πανελλήνιου Δικτύου Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης έχει αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί στην Σάμο, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΡΟΣ», Π.Ε. Σάμου (εδώ). Η ολομέλεια σχεδιάζεται να ξεκινήσει την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 και ώρα 10:00 και να ολοκληρωθεί το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 και ώρα 16:00.

Δεδομένης της νέας συνθήκης, όπου ανάλογα με τους εγκεκριμένους προϋπολογισμούς που έλαβε κάθε Κέντρο Πρόληψης από τον ΟΚΑΝΑ, ενδέχεται να μετακυλήσει ολόκληρο το κόστος για τις δράσεις του Δικτύου μας στα Κέντρα Πρόληψης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Κ.Π. «Φάρος» θα προσπαθήσει να αναλάβει εξολοκλήρου το κόστος της διοργάνωσης. Προκειμένου να υλοποιηθεί, όμως, η ολομέλεια στη Σάμο χρειάζεται να εξασφαλιστεί προκαταβολικά ότι, όσοι φορείς-μέλη και συνάδελφοι προτίθενται να συμμετέχουν, έχουν την έγκριση από τα διοικητικά τους συμβούλια για την κάλυψη των εξόδων τους. Αλλά και σε περίπτωση που δεν την έχουν, να γνωρίζουμε την πρόθεσή τους να συμμετέχουν, ώστε να εξετάσουμε τις εναλλακτικές δυνατότητες και να πραγματοποιηθεί η ολομέλεια με το μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων, χωρίς να αποκλειστεί κανείς συνάδελφος που επιθυμεί να παρευρίσκεται. Για αυτόν το λόγο, στην φόρμα για τη δήλωση συμμετοχής θα χρειαστεί να δηλώσετε εάν μπορείτε να παρευρεθείτε στην Σάμο με την οικονομική κάλυψη του φορέα σας ή όχι.

H φόρμα συμμετοχής:

https://forms.gle/c4seCcFsFMA8L7zD9

Προκειμένου να αποδεσμεύσουμε το Κ.Π. της Σάμου εάν δεν έχουμε αρκετές δια ζώσης συμμετοχές, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την φόρμα το αργότερο μέχρι τις 5 Απριλίου 2024.

Στο επισυναπτόμενο θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες από το διοργανωτή φορέα για τους χώρους διεξαγωγής της ολομέλειας και προτεινόμενα ξενοδοχεία, προκειμένου να υπολογίσετε και το κόστος.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι το Δίκτυο θα συνεχίσει να υποστηρίζεται και να υποστηρίζει την Πρόληψη και τους λειτουργούς της. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Χρήσιμες Πληροφορίες για την Ολομέλεια

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Η Συντονιστική Επιτροπή του Πανελλήνιου Δικτύου Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης


Σχολιάστε