Πρόγραμμα – Χρήσιμες πληροφορίες τακτικής ολομέλειας του Δικτύου στη Γεροσκήπου, Πάφο (3 – 4 Νοεμβρίου 2023)

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι η επόμενη τακτική ολομέλεια του Πανελλήνιου Δικτύου Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη Δημοτική Ομάδα Πρόληψης Γεροσκήπου (Δ.Ο.Π) , την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023, ώρες 10:00– 18:00  καθώς και το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023, ώρα 9:30 – 16:00, στην Πάφο.  

Παρακαλούμε πολύ, για τη διευκόλυνση της διοργάνωσης, όσοι συνάδελφοι  επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Ολομέλεια να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023  συμπληρώνοντας την φόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/7bQYJnfQrTt9Cp2S8.

Κεντρικοί στόχοι της συνάντησής μας είναι:  

 α) Πώς διαμορφώνει τα βήματα του  το Δίκτυο μετά την Έδεσσα  – Το Συλλογικό Έργο των Ομάδων εργασίας και η εξέλιξή τους,  β) Προετοιμασία 14ης Πανελλήνιας Συνάντησης στην Κύπρο: διερεύνηση αναγκών,  κεντρικοί άξονες, στόχοι και θεματολογία,  γ) Οργανωτικά θέματα του Δικτύου.

Ακολουθούν:

  • Προσχέδιο του Προγράμματος της Τακτική Ολομέλειας στη Γεροσκήπου (εδώ).
  • Την Επιστολή της Δημοτικής Ομάδας Πρόληψης Γεροσκήπου (Δ.Ο.Π), με χρήσιμες πληροφορίες για τη διαμονή, μετακίνηση και φιλοξενία της Ολομέλειας (εδώ).
  • Τελικό Πρόγραμμα της Τακτικής Ολομέλειας στη Γεροσκήπου (εδώ).
  • Δελτίο Τύπου από τη Δημοτική Ομάδα Πρόληψης Γεροσκήπου (Δ.Ο.Π) (εδώ).

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Η Συντονιστική Επιτροπή του Δικτύου Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης

Πριν την έναρξη των Εργασιών της Ολομέλειας την Πέμπτη, η  Δημοτική Ομάδα Γεροσκήπου μας υποδέχεται και μας καλωσορίζει  με μια βραδιά αφήγησης.


Σχολιάστε